Over ons
FAQ
Contact
Abonneren
Inloggen
Sorteren
Datum
Auteur
Relevantie
“Hans Peter Jung”
38
zoekresultaten
Categorie
Voedingsvoorlichting en -gedrag
(18)
Dieetbehandeling bij ziektebeelden
(9)
Voeding en gezondheid
(4)
Het werkveld van de diëtist
(3)
Uit de praktijk
(2)
Voedingsstoffen
(1)
Voedingsmiddelen
(1)
Voeding in verschillende levensfasen
(1)
Klinische voeding
(0)
Voedingsvoorlichting en -gedrag
Uitkomsten van het hanteren van Positieve Gezondheid in de praktijk
Corné van Asten, Hans Peter Jung en Sil Liebrand
12 mrt 2021
Artikel
Item(s)
Implementatiestappen
Literatuur
Inleiding
Onderzoekshypothesen
Onderzoeksresultaten
Conclusie en beschouwing
Onderzoeksmethoden
Voedingsvoorlichting en -gedrag
Positieve Gezondheid - de status anno 2019
Machteld Huber
28 mrt 2021
Artikel
Item(s)
De insteek van het Institute for Positive Health
Inleiding
Voeding en gezondheid en Voedingsvoorlichting en -gedrag
Positieve Gezondheid helpt de huisarts naar mens én omgeving te kijken
Bert Hesdahl, Carolien Houben en Roel Smeijsters
12 mrt 2021
Artikel
Voedingsvoorlichting en -gedrag
Een andere kijk op gezondheid en zorg
Chantal Walg
12 mrt 2021
Artikel
Voedingsvoorlichting en -gedrag
Positieve Gezondheid een onsamenhangend concept
Kees van Boven en Tessa Versteegde
12 mrt 2021
Artikel
Item(s)
Literatuur
Voedingsmiddelen
Veiligheid van verpakkingen en gebruiksartikelen voor levensmiddelen
T. G. Siere en M. A. H. Rijk
03 dec 2016
Artikel
Dieetbehandeling bij ziektebeelden
Osteoporose en voeding
G. Schaafsma
22 jul 2021
Artikel
Item(s)
Referenties
Voedingsvoorlichting en -gedrag
Hoe Positieve Gezondheid bij kan dragen aan gezonde leefstijl
Karolien van den Brekel-Dijkstra
11 mrt 2021
Artikel
Het werkveld van de diëtist
Het beroep van diëtist; positie, beroepsuitoefening en rol in de maatschappij
M. Former-Boon
16 dec 2021
Artikel
Voedingsvoorlichting en -gedrag
Culturele interventies dragen bij aan Positieve Gezondheid ouderen
Mirjam Andries en Saskia van Grinsven
12 mrt 2021
Artikel
Dieetbehandeling bij ziektebeelden
Diabetes mellitus en zwangerschap
D.A. Tekelenburg en R.L.C. Weterings
23 jul 2021
Artikel
Item(s)
Referenties
Voeding bij jicht en hyperurikemie
I. Jans en L. Schepers
08 jan 2024
Artikel
Dieetbehandeling bij ziektebeelden, Voeding en gezondheid en Voeding in verschillende levensfasen
Voeding ter preventie van dementie
Y. P. Y. Vermeiren
10 jan 2024
Artikel
Voeding en gezondheid en Voedingsvoorlichting en -gedrag
Lichamelijke activiteit, overgewicht en gezondheid
M. Chin A Paw
01 aug 2007
Artikel
Wat is de darmmicrobiota en hoe kunnen we de microbiële diversiteit gericht beïnvloeden?
Anne van der Geest, Eric Claassen, Linda van de Burgwal en Olaf Larsen
01 mrt 2020
Artikel
Item(s)
Referenties
Voeding en gezondheid
Voeding en immunologie
E. Claassen en E. Pronker
28 jul 2016
Artikel
Uit de praktijk
Medisch specialistische revalidatie na Covid-19
M. Kuijpers en M.C. Out
26 aug 2021
Artikel
Item(s)
Fysiotherapie
Voedingsstoffen
Suikers en zoetstoffen
R. van Berkel
17 mrt 2023
Artikel
Het werkveld van de diëtist
Methodisch handelen
S. Runia, W. K. Visser, J. Tiebie en Y. F. Heerkens
06 mrt 2019
Artikel
Dieetbehandeling bij ziektebeelden
Endometriose en voeding
L.G. Swart-Busscher en E. Huijs
31 aug 2021
Artikel
Dieetbehandeling bij ziektebeelden
Coeliakie bij kinderen
J. Drenth
14 aug 2019
Artikel
Het werkveld van de diëtist
Eenduidig taalgebruik bij het diagnostisch en therapeutisch handelen van de diëtist
W. K. Visser, S. Runia, J. Tiebie en Y. F. Heerkens
06 mrt 2019
Artikel
Dieetbehandeling bij ziektebeelden
Dieet bij chronische nierschade
I. Jans
27 nov 2019
Artikel
Dieetbehandeling bij ziektebeelden
Voedselovergevoeligheid bij oudere kinderen en volwassenen
A. Michelsen en D. Schregardus
16 nov 2023
Artikel
Toon meer
Toon minder